Sharing is caring!

Reading time < 1 minute

Siapa kata budak medik hidup hanya baca buku dan bermain dengan tulang manusia je? Baru-baru ni aku ada buat preparation sikit untuk something yang lebih besar pada 1/3/2018 nanti. Preparation tu adalah dalam bentuk menghasilkan video sebab nak train untuk capture moments yang menarik pada tarikh akan datang tersebut. So banyak tengok tutorial di youtube dan teringin remake video-video di youtube just untuk berlatih. So dengan bantuan kawan-kawan yang supportive, saya cuba hasilkan video acah-acah macam Goblin. Video tak berapa nak panjang sebab ketandusan idea dan masa, banyak sangat program join, lebih kepada paksa rela. Takpe, semua benda kita join adalah pengalaman untuk membuatkan kita lagi baik di masa hadapan. Fighting! So enjoy the 40 seconds video by me 🙂